Geçmişteki Çözülmüş Olaylar

Dünyanın çeşitli ülkelerinde gerçekleşmiş olan korozyon sorunlarının nasıl çözüldüğüne dair bilgilendirme sayfası.
Barselona Havalimanı Kontrol Kulesi

Barselona Havalimanı’nda kontrol kulesi platformu yeniden inşa ediliyor ve oluklu donatıların inşa edilmesi ve korunması için çeliğe ihtiyaç vardı. Platform, 44,55 metre (48,72 yarda) yüksekliğindeki kontrol kulesi tesislerinin ve servisinin temelidir. Cortec ® Corporation’ın İnşaat Demiri NT için MCI ® Kaplaması, doğrudan oluklu çeliğe uygulanan seçilmiş korozyon koruma ürünüydü. Ürün, sınırlı erişime sahip alanlarda kullanım...

Elektrik Kabinlerinin Korunması

Lockheed-Martin, Atlas 5 – Fırlatma Pisti, Cape Canaveral, Florida: Müşteri, roket fırlatma rampasına yakın 11 kontrol panelinden üçünün tel terminal bloğu bağlantı noktalarında korozyon belirtileri göstermeye başladığını fark etti.

Deniz Uçağı Motorunun Korunması

Hint Donanması, aşagıdaki malzemeleri kullanarak, uçak motorlarını iki yıllık bir süre boyunca korumak için daha önce çok hantal, zaman alıcı, yoğun emek harcayan pahalı bir yönteme sahipti:

Cortec® VpCI® Kaplamalar NASA Araştırma Projesinde Rakiplerini Geride Bıraktı!

Cortec® Corporation, dünyaca ünlü VpCI® inhibitörlerinin, NASA tarafından Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'ndeki atmosferik test istasyonunda gerçekleştirilen "Çevre Dostu Korozyon Önleyici Bileşiklerin Agresif Kıyı Deniz Ortamındaki Davranışı" adlı gerçek yaşam testinde, test edilen tüm korozyon önleyici bileşikler arasında en iyi performansı gösterdiğini gururla duyurur.